Entry Courtyard
       
     
Living/Dining Room
       
     
KItchen/Dining Room
       
     
LIving Room as viewed from the master bedroom
       
     
Master bathroom
       
     
Custom metal clad garage
       
     
North View at night
       
     
Entry Courtyard
       
     
Entry Courtyard

After the installation of all new factory finished windows the house was re-clad in Cembonit, an "integral color" cement board siding material chosen for it's sleek look and no maintenance or finishing requirements.

Living/Dining Room
       
     
Living/Dining Room
KItchen/Dining Room
       
     
KItchen/Dining Room

Steel posts to the right and left of the eating bar support a steel beam hidden in the ceiling.  These structural members were added during the remodel to stiffen the home and allow for the removal of a wall blocking the view of the water.

LIving Room as viewed from the master bedroom
       
     
LIving Room as viewed from the master bedroom
Master bathroom
       
     
Master bathroom

A limited palette results in a serene master bath.

Custom metal clad garage
       
     
Custom metal clad garage
North View at night
       
     
North View at night

The original architect's rigorous layout of the north wall of the home was maintained in the wholly rebuilt structure.